Sådan finder du de bedste studierabatter

Ulempen ved og være student, er man ofte ikke har mange penge mellem hænderne. Fordelen derimod, er at mange restauranter, cafeer og butikker tilbyder studierabatter, så du kan opleve og prøve ting til en pris, der passer de fleste studiepunge.

Vi vil i denne artikel guide dig igennem alt, hvad der er, at vide om studierabatter.

Studiekort

Alle studie-institutioner, hvad end det er gymnasie, HF eller universitetet vil du automatisk få uddelt et studiekort ved studiestart, dette giver dig fordele oftest rundt om i byen, på cafeer, bibliotekker, biografen, teatret, ja sågar nogle af tøjbutikkerne er med i ordningen.

Det er ikke altid, det er lige opdateret om, hvem der er med i netop studierabatordningen, hvorfor det altid anbefales og spørge, de steder man er i tvivl om.

Det er altid rart og have et studiekort, som automatisk opgraderer din burger til en menu, eller giver dig 10% på dit tøj.

Selv offentligt transport fåes billgiere som studerende.

Online rabatter

studierabatterHvor dit studiekort oftest kun virker i fysiske restauranter og butikker, har du også muligheden for online at finde de bedste rabatter.

Der findes flere studierabat portaler i dagens Danmark, og du kan let søge efter rabatkoder, Det er ofte en god ide og søge på butikkens navn, hvor man vil handle ind efterfulgt af rabatkode. Det kunne være “Stylepit rabatkode” eller “bilka rabatkode”, så finder du hurtigt, hvad du leder efter.

Du kan også bare finde generelle rabatkode-sider, som giver dig et overblik over butikkerne du kan få rabatkoder hos, opdelt pr kategori – hvorefter du let kan finde de produkter du ønsker, mens du er sikker på du kan få en nedsat pris.

Tilbudsjagt

Du kan også gennemgå de ugentlige tilbudsaviser, og se om der er gode tilbud og hente. Dette er dog oftest fra supermarkederne.

Det kan også være du beslutter dig for, at blive “skræller” – det er ikke så beskidt som det lyder. Det er blevet yderst populært blandt unge og andre med lav indkomst og tjekke, hvad butikkerne smider ud af gode varer der let kan bruges, selvom der er en plet på.
Du kan også finde ret meget mad smidt ud, fordi det er over sidste salgsdato – eller lige ved. HUSK! Det er ikke ensbetydende med det er uspisligt, bare fordi det er over sidste salgsdato, tror du en dåse flåede tomater du kan have stående i skabet i 5 år uden og gå af, pludselig over natten har formeret sig til noget dræbeligt efter 5 år og 1 dag.

Hvor end du vælger og søge dine rabatter, ønsker vi dig tillykke med de sparede penge 😊