Sådan får du råd til studentergildet

Sommer er lig med studenter. Traditionen tro springer årets studenter ud omkring Sankt Hans, og overalt møder man glade, unge mennesker med flotte, hvide huer og store smil. Lettede over at tre års slid nu er slut. Og måske også lidt spændte på hvad der nu skal ske. Men frem for alt er det unge mennesker, der har fået en masse oplevelser, erfaringer og viden. Som har klaret sig igennem en masse prøver og eksaminer. Og det skal i den grad fejres!

studenterfesten

Fordi man kun bliver student en gang

Det kan ikke alene være hårdt arbejde at blive student. Lange skoledage og lektier. Årsprøver og eksaminer. Og nu er det hele endelig overstået! Måske med bravour. Måske kun lige med nød og næppe. Men uanset hvad – så er det værd at hylde, når huen er i hus. Og det er en tid – og ikke mindst en dag – studenten altid vil mindes. Et studentergilde skal der til! Hvor familie, venner og klassekammerater samles og hylder årets student. Men det kan være en dyr fornøjelse at invitere til fest og fejring. Heldigvis er der flere forskellige muligheder for at få penge til fejringen. Og en af dem, der via Folkelånet.

Lån uden irriterende spørgsmål

Her har du mulighed for at låne lige det, der skal til for at kunne holde netop den studenterfest der skal til. Det eneste det kræver er, at du som låntager er fyldt 21 år. Til gengæld er der ingen der stiller irriterende spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Så uanset om de skal bruges til picnic i parken eller til at leje det lokale diskotek, så er der ingen problemer i det. Er der også brug for lidt ekstra håndører til en velfortjent gave til studenten, så er det også muligt med sådan et lån.

Online lån med udbetaling efter blot 24 timer

Der findes flere forskellige muligheder for at låne til lige det, du mangler penge til. Og naturligvis også studentergilder. Og da der netop er så mange låneudbydere, kan det også godt betale sig at kigge sig lidt omkring inden du endeligt beslutter dig. Heldigvis er et online lån både nemt og hurtigt. Og i mange tilfælde er det muligt at få en udbetaling indenfor blot 24 timer! Så hvad venter du på? Det er bare med at komme i gang med at arrangere årets bedste fest for årets student.