Kender du disse blondine jokes?

Hvorfor var blondinen glad for at samle et puzzlespil på 6 måneder? Fordi der stod 2-4 år. Ja, blondine jokes, om end de kan være noget onde, bliver bare aldrig gamle. Hvor mange har ikke i løbet af deres barndom hørt en eller flere blondinevitser? Eller måske ligefrem drillet en blondine, fordi hun måske har virket dum? Blondine jokes har været en fast del af den danske kultur og i lige så høj grad også i udlandet, på samme måde som man har vittigheder om alle andre stereotyper. Her får du lige 3 blondine jokes:

  1. Hvorfor er det at blondiner tager en stige med ud, når de køber ind? Fordi priserne er så høje!
  2. Hvad er lige forskellen på en myg og så en blondine? Myggen stopper med at suge, når du klapper den.
  3. Hvad er det, som går og går, men kommer ingen vegne? Det er en blondine i en svingdør.

Skal du have huen på til sommer?

Er du 3. G’er, så har du sikkert hørt masser af blondine jokes, og du skal sikkert også have huen på til sommer. Vidste du at studenterhuen er en lige så gammel tradition som blondine jokes? De første studenterhuer blev givet til de unge studerende, som gik på det almene gymnasium – det som i kaldes for STX eller Almen Studentereksamen. Her er huen rød.

Udover STX, så findes der også huer til:

Og hvis du skal have hue på, så skal du helt sikkert også på studenterkørsel, og der skal du være særligt opmærksom på følgende regler:

  • Hattemålene

Det er værd at holde med, hvem i klassen der har det største og det mindste hoved, for disse to skal nemlig give øl til køreturen.

  • Det laveste gennemsnit i klassen

Hvis du ikke var så dygtig i skolen, så må du desværre også punge op, for det koster nemlig også en kasse øl på turen.

  • Af med hageremmen

Dette er en af de vildeste studenterhueregler, og det er nok også de færreste, som har fuldført den. Den går ud på, at hvis du har været til udpumpning efter studenterkørslen og har formået at score en sygeplejerske på skadestuen, så skal du have hageremmen af.

  • Lyn i huen

Okay, denne her er lidt nemmere at få – især hvis du har charmen og udseendet med dig. Har du sex med studenterhuen på, så skal du nemlig have et lyn i kasketten.