Julekalender for alle aldre

Mange tror at julekalendre kun er for børn. Men tvært imod, førhen i tiden blev julekalendrene lavet med fokus på de mindste, men i dag har nyproduktionerne oftest fokus på de lidt ældre børn – men samtidig laver de det som en julekalender for hele familien.

Så vi vil her komme med lidt inspiration til, hvilke juleprogrammer du kan følge med i som studerende uden og føle dig malplaceret.

Voksen Julekalender

julekalender i tv

Du vil nok være svært underholdt af voksenjulekalendrene, som især TV2 har haft fokus på iform af Andersens Julehemmelighed, The Julekalender og de senere års Natholdets Julekalender, hvor Anders Breinholt og Søren Rasted smager på diverse juleøl, og bliver mere og mere snaldrede for hvert afsnit der går.

Det har hovedsageligt været på TV2 man har kunnet finde disse voksenjulekalendre, da de første gang i 1991 viste The Julekalender. Da The Julekalender blev en success, lavede de Andersens Julehemmelighed, og i starten af dette årtusinde ville Anders Matthesen også lege med med Jul på Vesterbro, som måske er den julekalender der rammer mest i teenage hjerterne

Voksne julekalendre gennem tiden:

  • The Julekalender – TV2
  • Andersens Julehemmelighed – TV2
  • Gufol Mysteriet/Station 7-9-13 – TV2
  • Jul på Vesterbro – DR2
  • Natholdets julekalender – TV2/Zulu

Derudover har DR2 forsøgt sig med nogle forskellige andre voksenjulekalendre, med svingende resultater – men ovenstaænde 5 er nok dem der har trukket flest seere af voksen julekalendre.

Julekalender for hele familien

Hvad end du er en barnlig sjæl og elsker julen, og hyggen omkring årets familiejulekalender, eller bare af ren kedsomhed ender med, at se en julekalender i TV, så er der mange gode julekalendre du sagtens kan se uden og føle dig alt for gammel til handlingen, vi kan i flæng nævne Julestjerner, Pyrus, Nissebanden, Jul i Valhal, Tinka Julekalendrene og mange mange flere.

Der er lavet mange gode julekalendre der kan anbefales for teenagere og unge mennesker – husk julen er hjerternes fest, og du kan bestemt følge med i flere af årets julekalendre, og måske har du allerede set dem, da du var yngre og blot ønsker og gense den nu her.

Det kan også være du ønsker og købe en julekalender på DVD – det kan gøres lige HER